Skip to content
 

Afscheid Willem van Gerwen op 27 november a.s.

Op woensdag 27 november neemt Willem van Gerwen afscheid van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc. Vanaf 15.00 uur, huize Heijendael, op het Radboudterrein. Geert Groteplein Noord 9, Nijmegen.
Het is bijna niet voor te stellen: Willem gaat het Radboudumc verlaten.  Vanaf 1 december 2013 gaat Willem van zijn pensioen genieten. Willem vormde, vaak met zijn fotocamera in de aanslag en scherp oog en oor voor nieuwtjes, het gezicht van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde. Jarenlang was Willem nauw betrokken bij het NMP als mediator tussen afdeling en praktijk. Ook zorgde hij er (mede) voor dat er niet werd gelogen in wetenschappelijke publicaties, en hij stond menig promovendus en student bij op het moeilijke pad van verantwoord onderzoek doen. Dankzij Willem heeft de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde niet alleen een eigen communicatieadviseur, maar ook hét regionale tijdschrift voor en door eerstelijns artsen: de Lijn 1. Willem is tot vandaag  de zeer kritische en scherpzinnige hoofdredacteur.

Willem houdt van mensen en veel mensen houden van Willem – daarom willen we hem een mooi afscheid aanbieden. Dat kan niet zonder al die mensen die hem kennen! U bent van harte welkom om op woensdag 27 november vanaf 15.00 uur Willem de hand te drukken… De locatie is Huize Heyendael, Geert Grooteplein Noord 9 te Nijmegen.